Persondataloven

Politik om behandling af personlige data (persondatapolitik)

Lokalarkivet: Egnsmindesamlingen for Jerslev og Omegn har som forening følgende oplysninger liggende om foreningens medlemmer:

Navn, adresse, telefonnummer, og mailadresse.

Disse oplysninger gemmes i skyen og er kun tilgængelige via logind med kode, og videregives ikke.

De personlige oplysninger slettes, når de ikke er nødvendige mere og efter anmodning fra pårørende.

Får du vores nyhedsmail er du på vores mailliste, og får vi ikke mail om, at du ikke længere ønsker at være på maillisten, accepterer du at være på listen.

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med gældende lovgivning, kan der kla­ges over behandlingen ved at kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Hvad angår beskyttelse af personlige data vedrørende de arkivalier arkivet indsamler og registrerer, overholder vi gældende regler herfor, se landsorganisationen SLA´s regelsæt her: https://danskearkiver.dk/om-foreningen/raad-og-vejledning/arkiverne-og-ny-databeskyttelseslov/

Udgivet i Arkivet | Kommentarer lukket til Persondataloven

Generalforsamling

Der indkaldes til generalforsamling i arkivet, Borgergade 28, mandag den 27. februar kl. 19:00

nyhedsbrev06012023

image_pdf

Udgivet i Arkivet | Kommentarer lukket til Generalforsamling

Velkommen

Egnsmindesamlingen for Jerslev og Omegn er et lokalarkiv som dækker 9740 postområdet. Egnsmindesamlingens formål er at øge interessen for den lokale historie og at drive et lokalhistorisk arkiv. Foreningen lægger vægt på at give folk mulighed for at forske i deres slægts og deres egns historie og arrangerer gerne udstillinger o. lign. i samarbejde med andre foreninger. I foreningens arkiv er der efterhånden samlet en stor mængde lokalhistoriske billeder, protokoller, regnskabsbøger m.m. Foreningen er stadig interesseret i at modtage billeder og skriftligt materiale og vil gerne i kontakt med personer, der mundtligt eller skriftligt kan bidrage til egnens historie. Arkivets registreringer kan nu ses på internettet på adressen: arkiv.dk. her søges blandt ca. 500 andre lokalarkiver i Danmark. På adressen: https://arkiv.dk/soeg?arkiv=542 søger du på alle Egnsmindesamlingens registreringer. På adressen: https://arkiv.dk/soeg?arkiv=542&billeder=true søger du i alle billeder. Arkivet er åbent onsdage i lige uger kl. 15-18 Besøg udenfor åbningstiden kan aftales med bestyrelsen. Mailadresse: jerslevarkivet(ad)gmail.com Arkivets adresse: Borgergade 28 st. Jerslev Link til foreningens vedtægter: 

Udgivet i Arkivet | Kommentarer lukket til Velkommen